Sunday, October 11, 2015

. . . Review: Bourjois Rouge Edition Velvet #07 Nude-ist . . .

Hello everyone!
Back again with another lip makeup review post
Now, I'm gonna talk about Bourjois Rouge Edition Velvet #07 Nude-ist
Anyhoozles... Let's.. Chiggedy-check it!
(Halo semua! Kembali lagi dengan pos tentang review makeup bibir. Sekarang aku akan membahas tentang Bourjois Rouge Edition Velvet #07 Nude-ist
Yok kita cek)




Rouge Edition Velvet by Bourjois is the new era of lipsticks. An amazing, irresistible formula. Its soft, melting texture glides on to the lips and turns into a matte, velvety and incredibly light color. Lips are left smooth and soft as velvet. Enriched with evanescent oils, it’s incredibly sensuous formula provides a soft, second-skin feel, without drying or fading lips.

Country of Origin: France
Content: 7.7ml 0.2 fl.oz
Must be used within 12 Months after opening


The bottle packaging is made from plastic (plastic-glass like packaging) which comes in bottle with an applicator is attached in its cap.
(Kemasannya terbuat dari plastik (kemasan plastik yang terlihat seperti kaca) dalam sebuah botol yang aplikatornya terpasang pada tutup kemasan. )





It has great texture which makes this product is easy to be applied on the lips. Plus, it has non sticky texture type which gives matte finish just like what is claimed. But, you don't need to be worried because the formula doesn't drying our lips at all.
(Produk ini memiliki tekstur yang membuat produk ini mudah diaplikasikan pada bibir. Plus, produk ini juga memiliki tipe tekstur yang tidak lengket yang memberikan hasil matte seperti apa yang diklaim oleh produk ini. Tapi, kalian tidak perlu khawatir karena formula produk ini tidak membuat kering bibir kita sama sekali)


what I like the most about this product is how super pigmented this product is. It covers the dark part on my lips very well. Besides, the nude color itself is look like the color of my real bare lips color but without any dark part which makes it looks so natural on me. But unfortunately, there's one thing which I can't stand about this product. The fragrance. Seriously, it bothers me.
(Hal yang aku sangat sukai dari produk ini adalah betapa warna produk ini sangat keluar dengan jelas. Mampu menutupi bagian gelap pada bibirku dengan sangat baik. Selain itu, warna nude nya sendiri sangat mirip dengan warna bibir asliku namun tanpa bagian gelap dimana membuatnya terlihat natural dibibirku. Tapi sayangnya, ada satu hal yang tidak aku sukai dari produk ini. Aroma. Benar-benar menggangguku.)



♥ Super pigmented
(Warna nya sangat keluar dengan jelas)

♥ Staying power is pretty great
(Cukup tahan lama)

♥ Not drying the lips
(Tidak membuat bibir menjadi kering)

♥ Easy to be applied on the lips, messy-free
(Mudah diaplikasikan pada bibir, tidak terlihat berantakan)

♥ Available in many color choices
(Tersedia dalam banyak pilihan warna shade)

♥ Non sticky
(Tidak lengket)

♥ Having simple packaging which is travel friendly
(Memiliki kemasan yang simple yang terbilang travel friendly)


◆ Pricey
(Mahal)

◆ Weird fragrance
(Aromanya aneh)


4.6/5

Okay, I think that's all for now
Thanks so much for reading my post anyway
If you have any questions please feel free to ask me through email or ask.fm
You can leave any comments here also
And I hope you can take this as consideration. Please check Disclaimer menu above for more details
Hope this post will be useful and helpful to you all ★(*^-゚)⌒☆Wink!

2 komentar:

  1. warnanya cantik :)
    beneran nih lipsticknya ga bikin kering? pengen coba tapi bibirku kondisinya parah pecah2 dan kering krna ini matte jadi agak ragu :( ditambah lagi dgn harganya gak bersahabat hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bibirku sih kering, cuma untuk kategori lip cream yang matte, tekstur produk ini yang paling bersahabat dibibirku yg kering so far. Emang sih, rada riskan ya kalo mau coba soalnya harga mahal :(

      Delete

Feel free to leave any comments here ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hazeldazel Blogger Template by Ipietoon Blogger Template