Sunday, February 1, 2015

. . . Review: IOPE Air Cushion XP N23 Ice Beige . . .

After postponing for such almost 3 months to publish this post, finally I can make it today. Well, This is about my current favorite face makeup product, the most favorite one!, It's IOPE Air Cushion XP N23 Ice Beige (a lovely birthday gift from my sister).
I love this cushion product so much. It's like my staple daily product to be used before going outside.

(Setelah menunda selama hampir 3 bulan untuk mempublikasikan pos ini, akhirnya bisa juga dipos hari ini. Pos kali ini adalah tentang produk favorit makeup wajah yang sedang aku gunakan, yang paling terfavorit!, produk tersebut adalah IOPE Air Cushion XP N23 Ice Beige (hadiah ulang tahun yang manis dari adikku). Aku sangat menyukai produk cushion ini. Produk ini adalah produk yang wajib aku gunakan setiap hari sebelum keluar rumah.)

Okay girls, what about Chiggedy-check it!


[아이오페] 에어쿠션 XP N23 아이스 베이지
[IOPE] Air Cushion XP N23 Ice Beige


♬ Moisturizes skin, giving a healthy glow
♬ Improves the condition of the pores for flawless skin
♬ Reduces fine lines with additional active ingredients
♬ Long-lasting without darkening side effect

Country of Origin: South Korea
Volume: 30gr (15g x 2)/ 1.05 oz (With refill)
Price: around IDR 415.000
Must be used within 12 months after opening

Available shades:
N: Natural, Natural 21 Ice Vanilla (N21) & Natural 23 Ice Beige (N23)
S: Shimmer, Shimmer 22 Ice Shimmer Beige (Contains coral powder)
C: Cover, Cover 21 Cover Vanilla (C21) & Cover 23 Cover Beige (C23)






Always keep the puff clean. To wash, soak the puff in lukewarm water containing small quantity of mild detergent. Gently massage the puff to squeeze out the remnants. Rinse off the traces of soap and dry in a cool dry place for longer use.

(Jaga agar puff selalu bersih. Untuk membersihkannya, rendam puff ke dalam air hangat yang dicampur dengan sedikit detergen. Pijat puff dengan lembut dan peras agar sisa alas bedak yang terdapat didalam puff keluar. Bilas hingga bersih sampai sisa sabun hilang dan keringkan di tempat yang kering untuk penggunaan lebih lama.)


This product comes in a simple and elegance white compact packaging.
(Produk ini hadir dalam kemasan berwarna putih yang simple dan anggun)


As you can see, there is a plastic separator between the air puff and the cushion just like usual cushion product packaging. You can put the air puff on the plastic saparator. And also you can see that the cushion was still being sealed.

(Seperti yang bisa kalian lihat, ada plastik pemisah antara air puff dan cuhion nya seperti kebanyakan kemasan produk cushion. Kalian bisa meletakkan air puff tersebut diatas plastik pemisah. Dan juga kalian bisa lihat bahwa cushion ini masih tersegel)





Use as foundation after applying makeup base or right after your daily skincare routine. Reapply in the afternoon when needed.
Before Makeup: Dab the puff completely onto the product and pat onto the skin from the center and work outward
After Makeup: Dab the puff onto the product and pat lightly onto skin.

(Gunakan sebagai alas bedak setelah mengaplikasikan makeup base atau langsung setelah rutinitas perawatan kulit. Aplikasikan kembali pada sore hari jika diperlukan.
Sebelum Makeup: Ambil produk dengan puff sebanyak yang dibutuhkan dan tepuk-tepuk ke kulit wajah dari dalam kearah luar
Setelah Makeup: Ambil produk and tepuk-tepuk secara perlahan ke kulit wajah.)


It's true how this brand describes word N for this product. As you can see the result from picture above, the coverage and result show how natural the product on my skin is. But you don't need to be worried, applying concealer after this product will give better coverage finish. Yeah, for you who has a very visible imperfection then you should try the C series one which the word C itself stands for Cover. Well, actually I would buy the C series one at that time, but unfortunately it was not available that's why I decided to buy the N series one.

And then, the other things that make me love this product even more is no matter how much I put this product on the skin, it will not make my face looks so Cakey. Also, I find that this product helps reducing a little bit redness appearance of pimples on my skin.

(Tepat sekali bagaimana brand ini menggambarkan huruf N untuk produk ini. Seperti yang dapat kalian lihat pada gambar diatas, daya cover dan hasil yang dihasilkan dari produk ini memperlihatkan betapa natural produk ini terlihat pada wajah ku. Tetapi kalian tidak perlu khawatir, mengaplikasikan concealer setelah menggunakan produk ini akan memberikan hasil daya cover yang lebih baik. Untuk kalian yang memiliki sesuatu kekurangan yang sangat terlihat jelas pada wajah, sebaiknya kalian mencoba C series) dimana huruf C sendiri kepanjangan dari Cover. Sebenarnya aku ingin membeli yang C series, tetapi sayangnya yang C series tidak tersedia pada saat itu oleh karena itu aku memutuskan untuk membeli yang N series.

Dan, hal lainnya yang membuat aku bahkan lebih menyukai produk ini adalah tidak masalah berapa banyak aku mengaplikasikan produk ini ke wajah, produk ini tidak akan membuat wajahku Cakey. Lalu, aku melihat bahwa produk ini membantu mengurangi sedikit tampilan kemerahan jerawat pada kulit ku.)






♥ Containing SPF 50+/PA+++
(Mengandung SPF 50+/PA+++)

♥ Pretty moisturizing on facial skin
(Cukup melembabkan dikulit)

♥ No breakouts so far
(Tidak menyebabkan jerawat)

♥ The coverage is great enough (Sheer to Medium coverage)
(Daya cover (menutupi kekurangan) cukup baik (Sheer to Medium coverage))

♥ Staying power is quite great without darkening side effect (it doesn't oxidize on my face)
(Cukup tahan lama tanpa membuat kulit terlihat kusam)

♥ The shade matches my skin tone well and looks so natural
(Shade ini cocok dengan kulit asli ku dan terlihat natural)

♥ No Cakey
(Tidak menyebabkan Cakey)

♥ Giving Dewy finish. But after putting some loose powder onto skin, it gives satin finish (dewy+semi matte)
(Memberikan hasil yang terlihat dewy. Tetapi setelah memakai bedak tabur, produk ini akan memberikan hasil satin finish)

♥ A little bit helps reducing the redness appearance of pimples on my skin
(Sedikit membantu mengurangi tampilan warna merah jerawat pada kulitku.)

♥ Wash-able puff is included inside
(Terdapat puff yang bisa dicuci didalam kemasan)

♥ Travel friendly with a simple and elegance white compact packaging
(Travel friendly dengan kemasan berbentuk compact berwarna putih yang simple dan anggun)

♥ Refillable
(Bisa diisi ulang)


◆ Pricey
(Mahal)

◆ Only can be purchased by online for now
(Untuk sekarang hanya bisa dibeli secara online)


4.9/5

Okay, I think that's all for now
Thanks so much for reading my post anyway
If you have any questions please feel free to ask me through email or ask.fm
You can leave any comments here also
And I hope you can take this as consideration. Please check Disclaimer menu above for more details
Hope this post will be useful and helpful to you all ★(*^-゚)⌒☆Wink!

3 komentar:

  1. it was my favorite product too ^^
    tapi krn ud habis, skrg aku lagi pakai merk lain hahaha XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce rini pake apa sekarang?
      Kalo racun dari ce rini dijamin worth it to try.. hahaha ^_^

      Delete
  2. aww..sayang banget mereka gak buka counter di Indo ya ...jadi harus beli online terus

    thanks review nya ya

    ReplyDelete

Feel free to leave any comments here ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hazeldazel Blogger Template by Ipietoon Blogger Template