Wednesday, January 7, 2015

. . . Review: The Saem Saemmul Aqua Tint #Orange . . .

Hello Everybody!
Finally, I have leisure time to do blogging.
For today... I'm gonna share about another lip product review post (again!). This is about water tint from The Saem which is called Saemmul Aqua Tint #Orange.

Let's Chiggedy-check it!



Country of Origin: South Korea
Vol: 9.5 gr
Must be used within 12 months after opening


(Red-Orange-Pink)


The packaging is made from plastic which comes in bottle with an applicator is attached in its cap. Well, because it's made from plastic so you don't need to be worried about broken issue if you drop it accidentally.

(Kemasannya terbuat dari plastik dalam sebuah botol yang aplikatornya terpasang pada tutup kemasan. Karena kemasannya terbuat dari plastik jadi kalian tidak perlu khawatir akan masalah kemasan pecah akibat tanpa sengaja menjatuhkan produk ini)








Just like the name "aqua" tint, this product has watery/runny texture just like aqua (aka water). It's so easy to be applied and spread on to lips especially if you want to create gradient lips.

(Seperti namanya "aqua" tint, produk ini memiliki tekstur yang berair/cair seperti layaknya aqua (alias air). Sangat mudah diaplikasikan dan dioleskan dibibir khususnya jika kalian ingin membuat gradient lips)


For the swatch you can see from pictures below
(Untuk swatch kalian bisa lihat pada gambar-gambar dibawah ini)




As you can see, the color itself is not too intense like most of lip tint products. It's pretty natural I think. That's why sometimes I use this product as blusher as well, especially if I wanna have "orange" theme makeup because the orange color is natural and gorgeous.

(Seperti yang terlihat, warna orange nya tidak begitu intens seperti kebanyakan produk lip tint. Warnanya natural. Oleh karena itu kadang-kadang aku memakai produk ini sebagai blusher juga, khususnya ketika memakai mekaup yang bertema "orange" karena warna orange nya sendiri natural dan cantik)


Well, this is my selfie when wearing this Saemmul Aqua Tint #Orange as lip tint and blusher. Because the orange color of this lip tint is not too intense, that's why I tried to use this as blusher and unexpectedly liked the result.

(Ini adalah selfie ku saat menggunakan Saemmul Aqua Tint #Orange sebagai lip tint dan blusher. Karena warna orange nya tidak begitu intens, oleh karena itu aku mencoba menggunakannya sebagai blusher dan tanpa terduga menyukai hasilnya)



♥ The color is quite natural
(Warnanya terlihat natural)

♥ Affordable price
(Harga terjangkau)

♥ Can be used as blusher as well
(Bisa dipakai sebagai blusher juga)

♥ Having cute and simple packaging which is travel friendly
(Memiliki kemasan yang imut dan simple yang terbilang travel friendly)

♥ Available in 3 color of choices (Red-Orange-Pink)
(Tersedia dalam 3 pilihan warna (Red-Orange-Pink))

♥ This lip tint doesn't quickly dry out your lips, so it's kinda easy to apply this lip tint to make gradient lips
(Lip tint ini tidak cepat kering dibibir, sehingga mudah untuk mengaplikasikannya pada bibir ketika membuat gradient lips)


◆ Staying power is not great
(Tidak begitu tahan lama)

◆ Drying lips, so it's highly recommended to put lip balm before put this on
(Mengeringkan bibir, jadi sangat direkomendasikan untuk memakai lip balm sebelumnya)

◆ Not available locally here, besides not many online sellers who sell product from The Saem
(Belum tersedia secara lokal disini, selain itu tidak banyak penjual online yang menjual produk The Saem)


4.5/5

Okay, I think that's all for now
Thanks so much for reading my post anyway
If you have any questions please feel free to ask me through email or ask.fm
You can leave any comments here also
And I hope you can take this as consideration. Please check Disclaimer menu above for more details
Hope this post will be useful and helpful to you all ★(*^-゚)⌒☆Wink!

4 komentar:

  1. Iiiiih warna nya cekep eska.. aisah kaya nya kudu wajib coba deh ini.. untuk urusan lip tint, kita baru punya hanya dari etude house.. tapi kaya nya lip tint dari holika-holika cakep2 deh ya?? Jadi ping mampir ke conter nya *curhat mendadak (T____T)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello aisah ^_^
      Kita kayaknya blm pernah se-komen-an ya sebelumnya? Sama mbak dine nya yg sering...
      Setuju! Lip tint Holika-holika emang cakep2. Kalo udh masuk konter rasanya minimal beli masker aja satu baru afdol.lol *ikutan curhat

      Delete
  2. Salah fokus ini, tirus ya sekarang lama gak meet up...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Efek stress deh kayaknya, princess ^_^
      hehehe
      Iya nih.. pengen banget ketemu lagiii..

      Delete

Feel free to leave any comments here ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hazeldazel Blogger Template by Ipietoon Blogger Template