Friday, February 28, 2014

. . . [Closed] Giveaway: Rini Cesillia's Valentine Day Giveaway ft Etude Recipe . . .

Another giveaway post buddies.. sekarang, ini dari"Rini Cesillia's Valentine Day Giveaway ft Etude Recipe". Hanya saja Giveaway ini hanya untuk yang tinggal di Indonesia.

Juara Pertama


Juara Kedua


Ayo.. bagi penggemar berat brand etude, kudu wajib ngikutin giveaway ini. Hadiah nya terlalu menarik buat dilewatin..
Well, untuk informasi lebih lanjut. Klik DISINI. Kunjungin blog si empunya acara Ce RINI. Cara ikutannya gampang banget, kamu cukup ikutin rules-rules dan isi Rafflecopter di blog nya ntar. Anyway, Good Luck everyone!. Sebenernya, Aku juga berharap bisa menang sih.. hehehe. So, Wish me luck!. And last but not least, Giveaway ini berlangsung dari tanggal 1 Februari sampai dengan 1 Maret.

Wednesday, February 19, 2014

. . . [Closed] Giveaway: Le Miel et la Vanille's First Giveaway! . . .

Just wanna share another giveaway that I join. This is from my fellow blogger from Malaysia, Mira. You can win some Etude House products from this Le Miel et la Vanille's First Giveaway!.
giveaway
1. Etude House I Need You Mask Sheets (Pearl Extracts, Lemon, Green Tea, Aloe and Royal Ginseng)
2. Etude House Wonder Pore Freshener in its Spray Bottle
3. Etude House Baking Powder Crunch Pore Scrub
4. Etude House 2014 Calender
5. Etude House product samples as you guys see in the picture

So, what are you waiting for? Just visit her blog and join her giveaway asap. It's opened internationally!. Winner will be announced on her blog on 31st March 2014 (the day that this giveaway ends) and will be notified by email directly. For further information, just click HERE to reach her blog about this giveaway post.
Well, good luck everyone, Including me! Really wish I can win this giveaway also.

Tuesday, February 18, 2014

. . . Review: Sariayu Martha Tilaar Lipstick in #Reog 02 . . .

Kalau ngomongin lipstick emang gak ada habis-habisnya. Malah kalau bisa semua warna lipstick pengen dicoba. Karena gak bisa dipungkirin kalau yang namanya lisptick itu bisa merubah penampilan kita, mulai dari jadi innocent sampe super chic. So, lipstick itu terbilang essensial dalam ber-makeup. Dan pada kesempatan kali ini aku mau share ke kalian semua koleksi lipstick terbaruku dari Sariayu Martha Tilaar Cantika Jawa Timur Trend Warna 2009 #Reog 02. Aku pilih shade ini karena aku memang lagi nyari lipstick yang warna gini yang gak terlalu outstanding dan terlihat natural, tapi tetep terlihat dandan. Bisa cyiinn buat interview. lol.

Sebenernya pengen beli yang Reog 03. Karena pernah nyoba pake yang temen dan suka hasilnya. Cuma dasar ingatan udah gak topcer, aku bener-bener lupa shade nya. Jadi pas di konter sariayu dan coba-coba swatch beberapa shade lipstick, aku mutusin buat beli yang Reog 02. Yeah.. emang kalau udah jodoh ga kemana, endingnya tetep beli yang Reog, cuma beda nomer doang. Kebetulan aku belum sempet swatch yang Reog 01 & 03, keburu suka sama yang Reog 02 soalnya.


Anyhoozles, Let's get started, shall we?

Saturday, February 8, 2014

. . . Be Better Makeup : Semi-smokey Chic Wannabe Makeup Tutorial . . .

Hello everyone!
Since last year, I've had a plan to launch new segment for my blog. As you know, most of contents on my blog are about product review posts and some of random posts also. Most of my friends were wondering why I've never thought about making Makeup Tutorial before. Oh yeah.. because I'm just a person who loves playing with makeup but not an expert at all. Even my applying makeup skill is still messy. Way far from "great". So, I was kinda afraid and hesitant at first. But my friends always encourage me to do it. Let's say that, I try to learn improving my makeup skill by posting more makeup tutorial post on my blog.

That's why I decided to fulfill their request this year.
And today..I'm officially launching the new segment for my blog
I'd like to call the tutorial makeup segment on my blog as "Be Better Makeup"

and for my first post about this, is gonna be
"Be Better Makeup: Semi-smokey Wannabe Makeup"

Be prepared!
and
Chiggedy-check it!

Wednesday, February 5, 2014

. . . Review: Leaders Insolution Gentle Lifting Foam Cleansing . . .

Back again with another skincare review post. Now, I'm gonna share about my current using of facial foam/ cleansing foam. This product is from Leaders Insolution. Most of you maybe remember that I'm Innisfree Junkie (lol). So most of my skincare and makeup products are from this brand. As you know, my latest cleansing foam that I used was Innisfree Green Tea Pure Cleansing Foam, and it was running out. Since I found out these day my facial skin was dehydrated so bad, I even could see the increasing amount of oily on my T-zone with some dry patches on my U-Zone (maybe due to changing season. It's rainy season in Indonesia right now), so I chose to change facial foam product. I decided to give Leaders Insolution cleansing foam product a try, since I've already tried their sheet masks, and Loved it so much.

Anyhoozles, let's Chiggedy-check it!
[리더스 인솔루션] 젠틀 리프팅 폼 클렌징
[Leaders Insolution] Gentle Lifting Foam Cleansing


Monday, February 3, 2014

. . . [Closed] Ibuybeauti is looking for 10 Beauty Bloggers . . .

Have you ever heard about Ibuybeauti?
Ibuybeauti is online shop which provides Cosmetic Products of many brands from Korea. I personally know about this shop because they sub some of Get It Beauty Show's Videos on youtube. I love this show, and I thank them for subbing Get It Beauty Show's Videos.

FYI, Ibuybeauti will be officially launching a review blog and the purpose is to help their current and future customers to choose which products are perfect for them. In order to provide reviews for their customers, they are currently looking for 10 beauty bloggers to review some of the products in their shop. The product review will be posted on their review blog which is called Beautifan. I know about this info from Marxie's Blog. Since Ibuybeauti is her blog sponsor. That's why in this chance I wanna share to you all about this project which is called "Ibuybeauti is looking for 10 Beauty Bloggers". giveaway

All beauty bloggers can join
If you are interested just send an email to beautifanblog@gmail.com with the following information:

Sunday, February 2, 2014

. . . Review: NewLook Wonder Contact Lens in Brown . . .

Hi everyone!!!
Welcome back again to my blog
Kali ini aku mau review tentang softlens lagi nih. Dan ini merupakan produk yang sudah tersedia secara lokal di Indonesia. Kalian bisa nemuin dengan gampang di optik-optik seluruh Indonesia. It's about NewLook Wonder Contact Lens in Brown. Yupz, setelah nyoba pake softlens untuk pertama kali (Here), I become addicted to this. Apalagi setelah tahu betapa "berjasa" nya si softlens dalam mendongkrak penampilan. Habis sukses bikin tambah kece jadinya.lol.

Akhirnya aku mutusin untuk nyoba softlens lagi. Secara softlens kemaren yang aku pake dengan material silicon hydrogel itu nyaman banget (tapi kudu order online di JapanSoftlens), aku akhirnya mututsin buat nyoba softlens brand lain. Dan ternyata softlens yang aku beli ini material nya bukan silicon hydrogel, melainkan PolyHema yang banyak dijual di optik lokal.

So, tanpa basa basi lagi
let's get started, shall we?
Chiggedy-check it!




NewLook Wonder Contact Lens in Brown

Saturday, February 1, 2014

. . . Review: Purbasari Honey Lipstick in #2008 . . .

Hi all!!!
As usual, mau post tentang review produk dari salah satu brand asli dari Indonesia (made in Indonesia). It's about Lipstick alias perona bibir dari Purbasari (Decorative 2000 series) . Jadi gini ceritanya, kebetulan aku liat salah satu tutorial makeup dimajalah. Dan poin utama dari makeup nya itu berfokus di bibir si model yang dipakein lipstick dengan warna fuchsia. Tertarik dong kan jadinya. Walaupun sebenernya agak ragu pake lipstick warna fuchsia, soalnya bibirku pigmented dan kurang direkomendasiin pake warna pink (menurut salah satu MUA yang jadi Guest di Get It Beauty Show). Makanya aku setia pake lipstick warna orange yang sukses nutupin imperfection itu namun tetep natural di aku.

Well anyway, pas kelar dari studio foto (As job seeker kita butuh pas foto,dude) aku mutusin untuk mampir ke salah satu toko kosmetik buat hunting lipstick warna fuchsia. Yupz, aku mutusin buat cari lipstick brand lokal yang harganya terjangkau, so kalo emang ga cocok ga gitu ngenes kan ya. Dan kebetulan BA yang ngelayanin saat itu adalah si BA Purbasari. Sebenernya sempet ga yakin awalnya. Memang sih Purbasari brand yang udah terkenal di Indonesia untuk produk lulur. Kalo makeup aku belum tau kualitasnya karena emang belum pernah nyoba. Biasanya, aku sempetin googling dulu review post sebelum beli kosmetik jadi ga ada acara curhat-curhatan sama BA. Tapi karena mendadak juga rencana belanja nya (Spontaneous act) alhasil ga sempet googling dong, makanya endingnya aku nurut aja sama rekomendasi BA, toh warna fuchsia lisptick nya cakep juga. lol


Say walcome to Purbasari Honey Lipstick in #2008
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hazeldazel Blogger Template by Ipietoon Blogger Template