Sunday, December 14, 2014

. . . Random: I Won Citra Korean Pink Orchid Blog Competition 2014 . . .

Okay, sebenernya pos ini sudah sebulan nangkring di draft blogspot. Jadi ceritanya gini, anyway mungkin kalian masih ingat kalau sekitar bulan July lalu aku sempet membuat review post tentang produk Citra Korean Pink Orchid Facial Foam & Moisturizer dan Citra Japanese Wakame Light-Touch White Hand Body Gel Lotion & Nutri-Serum



Dan saat itu selain melaunching produk terbaru Citra tersebut kepada masyarakat Indonesia, Pihak Citra juga mengadakan kompetisi menulis review post tentang produk Citra Korean Pink Orchid Facial Foam & Moisturizer, yang diikuti oleh banyak bloggers di Indonesia. Dan alhamdulillah aku adalah salah satu blogger yang terpilih untuk mencoba produk citra tersebut secara gratis saat itu. Setelah merasakan sendiri bagaimana hasil penggunaan produk Citra tersebut, baru aku membuat review post di blog ku berdasarkan pengalaman pribadi yang aku rasakan.

. . . Review: Yves Rocher Hydra Specific White Eye Care . . .

When talking about eye area, It's kinda hard to accept the reality how bad my dark circle problem is. And today, I'd like to share about my current eye care product. This is about Yves Rocher Hydra Specific White Eye Care.
Well, I've tried some eye care products before. Maybe some of you still remember that I've tried Laneige White Plus Renew Eye Cream also before. And in my opinion this Yves Rocher Hydra Specific White Eye Cream has similar texture with Laneige. And honestly, I love this eye cream more than Laneige. Besides that, this Yves Rocher Hydra Specific White Eye Cream has more affordable price which is a big plus.



Your eye contour beauty care
♥ Moisturizes and lightens the fragile skin around the eyes
♥ Lights up your eyes

Wednesday, December 3, 2014

. . . Review: Yves Rocher Pure Light Foundation in Beige 200 Teint Clair . . .

Hello everybody!
I'm back again with another makeup product review post. It's about Pure Light Foundation from Yves Rocher, which is claimed to give Second Skin Effect after applying on to the skin. Well, I felt in love with this product last October after trying this product at Yves Rocher Store when accompanying my friend to buy some skincare products there. Just like the name, this foundation is so light on the skin, but quite great in covering blemishes on the skin. Unfortunately, this product is pricey for me. So there's no chance for me to purchase this product at that moment. Fortunately, Thanks to Citra and Hana for giving me this product as birthday gift. And now I can try this product freely every time I want.



The foundation that lets skin breathe for more radiance. With radiance boosting Rice extract. this is Light & luminous foundation which gives second skin effect.

Friday, November 28, 2014

. . . BRP: What's in My Makeup Pouch . . .

Hallo everybody!!!
TGIF
Di hari jumat yang teduh gini (musim hujan), aku bakal coba share post yang ringan-ringan aja. Jadi ceritanya beberapa hari yang lalu nih, aku dapet email dari salah satu pembaca blog ini (terimakasih buat masukan dan dukungannya ya) yang minta aku buat pos produk kosmetik apa aja yang ada di makeup pouch ku yang selalu aku bawa kemana-kemana.
Oke cantik...
aku langsung jabarin dengan seksama nih,
langsung chiggedy-check it aja yaaa..


O ya.. by the way, makeup pouch yang aku punya ini adalah keluaraan dari brand Korea Too Cool For School.

Monday, November 17, 2014

. . . Review: Yves Rocher Pure System Stop Blemish Lotion 4 in 1 . . .

Having acne-prone skin really makes me so frustrated sometimes. No matter how hard I've tried to take care of my skin, pimple/acne can't really stop coming over. *sigh. As the result, it's quite hard for me to find suitable skincare products for my skin.
Anyhoo, a few months ago...
One of my friends introduced me to brand named Yves Rocher. I was not really familiar with this brand before. Some of you maybe realize that I'm a big fan of Korean cosmetic brands. Because most of their products are quite great and having affordable price.
Well, let's see how well this product works on me!




Efficacy and Respect
♬ Recommended by dermatologists
♬ Oil-free formula, non-comedogenic, paraben free

Friday, November 7, 2014

. . . Review: Wardah Exclusive Lipstick in #41 Charming Red . . .

Happy Friday Everybody!
Kali ini aku akan berbagi pos tentang review produk lipstick dari brand Wardah. Produk ini adalah salah satu hadiah ulang tahun ku dari teman seperjuangan semasa kuliah yang akrab nya gak ketulungan lagi.lol. Thank you Citra & Hana ^_^

Anyhoo,
Back to the topic,
Brand Wardah yang asli indonesia ini sudah dikenal baik dengan klaim produk halal nya, jadi untuk para muslim tidak perlu khawatir lagi ketika memakai produk-produk Wardah yang sudah bersertifikat Halal dari MUI (Majelis Ulama Indonesia).
Pada kesempatan kali ini, aku akan membahas tentang produk Exclusive Lipstick nya untuk shade #41 Charming Red.
Well, meskipun ber-judul Charming "Red", yang aku lihat lipstick ini lebih condong berwarna coral. Oke,untuk lebih jelasnya...
Let's get started, shall we?




Wardah Exclusive Lipstick #41 Charming Red

Monday, October 27, 2014

. . . Review: Kaminomoto Hair Growth Accelerator . . .

Siapa bilang wanita berhijab tidak peduli dengan kesehatan rambutnya. Karena selalu ditutup dengan hijab, kadang masalah yang sering muncul dari rambut wanita berhijab adalah ketombe dan rambut rontok. Aku pun mengalaminya terutama untuk kasus kerontokan rambut. Mungkin karena sering diikat sebelum memakai hijab, jadi rambut ku terbilang rapuh dan mudah rontok.
Nah.. oleh karena itu, kali ini aku akan berbagi pengalaman ku mengatasi masalah rambut rontok dalam bentuk review post tentang produk perawatan rambut yang sedang aku pakai selama kurang lebih 3 minggu-an ini.
Yup, it's about Kaminomoto Hair Growth Accelerator

Well, anyway... Let's Chiggedy-check it!



Distributor Resmi Indonesia: PT Best Brilliant Indonesia
Website: www.kaminomotoindonesia.co.id
Country of Origin: Japan
Volume: 150 ml

Tersedia di -> offline: Century & Guardian diseluruh Indonesia
online: www.lazada.co.id and www.perfectbeauty.com

Saturday, October 25, 2014

. . . Review: Etude House Every Month Cleansing Foam #5 Green Tea Fresh & Clean . . .

Hello everyone!
How's your day?
Anyway,
Today, I'd like to share about
Etude House Every Month Cleansing Foam #5 Green Tea (Fresh & Clean).
Although I have had Himalaya Herbals Purifying Neem Face Wash and Himalaya Herbals Purifying Neem Foaming Face Wash already, but there's time when using facial foam is needed. I can feel the obvious cleansed-feeling after using facial foam more. Besides, since the amount of product is not that much That's why I ended up purchasing this cleansing foam.

Anyhoozles,
Let's Chiggedy-check it!



Monday, October 20, 2014

. . . Review: Etude House Color My Brows #02 Light Brown . . .

What's up everyone!
Now, I'm back again with another review post. This is about my current favorite Browcara product from Etude House.
Say welcome to Etude House Color My Brows #2 Light Brown.

As we know, having lighter color of eyebrows will give younger look effect. That's why now I prefer to have light brown eyebrows to black eyebrows. Maybe some of you still remember that I really love how Holika Holika Wonder Drawing 24hr Auto Eyebrow 03 Light Brown looks on my eyebrows. But since I have thick black eyebrows, the light brown color doesn't really come out on my thick eyebrows. So I need to use browcara to make it more visible. I chose to buy browcara from Etude House because the price was quite affordable, and could be easily purchased here in Palembang, Indonesia. Besides, the color of this browcara really matched well to Holika Holika Wonder Drawing 24hr Auto Eyebrow 03 Light Brown



[에뛰드 하우스] 청순거짓 브라우카라 2호 라이트 브라운
[Etude House] Color My Brows #2 Light Brown

Friday, October 10, 2014

. . . Haul: Oct'14 . . .

Hello everyone!!!
First greeting in October
Sorry for the lack of post. Having such hectic daily life this month.
Well, I'm gonna start this month to talk about My Mini(?) October Cosmetic Haul.
Many of you maybe still don't know (or don't even care.lol) that October is My Birthday Month. Honestly, I don't have any plans to buy any cosmetic related things this month. Ehem..still Jobseeker anyway, besides I got some cool stuffs as birthday gifts. Fortunately, they bought every single things which I've kept an eye on since very long time ago. What n coincidence! Anyway, there's no way I'm gonna spend so much my own money no matter how much I love these stuffs. In short, I'm so grateful everyone!!! lol

Anyhoozles,
Let's Chiggedy-check it!

Tuesday, September 30, 2014

. . . Random: Pengumuman Pemenang Hazeldazel Muslimah Cosmetics Giveaway . . .

Okay... Bulan September ceria kali ini akan aku tutup dengan pos tentang pengumuman pemenang dari Hazeldazel Muslimah Cosmetics Giveaway



Setelah mempertimbangkan dengan seksama, aku sampe minta bantuan beberapa sodara untuk ikutan menilai dalam proses penentuan pemenang Giveaway ini. Kita sampe adain voting dengan 9 (berhubung bulan Sepetember) voters, termasuk aku. (*TRUESTORY).
And it's decided, the winner is.............

Monday, September 29, 2014

. . . Review: The Saem Cover Perfection Tip Concealer in #1 Clear Beige . . .

After realizing that my previous concealer has expired, I (once again) challenged myself to try another concealer product. I was not really satisfied with the shade of my previous concealer, since it was a little bit too dark for me and also tended to oxidize. So yeah.. here I am.. Today is time for me to share my review about my current concealer product which I've tried for about 1 month.
The Saem Cover Perfection Tip Concealer in #1 Clear Beige

Let's Chiggedy-check it anyway!

Friday, September 26, 2014

. . . Review: Muslimah Lip Care with Vitamin E . . .

Okay, setelah sebelumnya membahas tentang Muslimah Lipstick Salma #SMULS1. Kali ini aku akan membahas tentang produk Muslimah lainnya, yaitu Muslimah Lip Care with Vitamin E. Produk ini bisa dikategorikan sebagai lip balm alias pelembab bibir yang dipakai sebelum penggunaan lipstick/ lip tint/ lip cream/ dll untuk menambah efek melembabkan pada bibir selama penggunaan lip-makeup tersebut agar bibir tidak kering dan pecah-pecah.


Kegunaan: Melindungi dan membantu untuk mengobati bibir pecah-pecah atau kering
Netto: 15 ml

. . . Review: Muslimah Lipstick Salma #SMULS1 . . .

Hello everybody!
Well, akhirnya bisa juga ngepos review produk di blog ini.
Bulan september ini bener-bener hectic banget, sampai-sampai waktu untuk foto-foto produk plus bikin review pos nya sulit didapet.
Alhasil, telat aku publish beberapa review post bulan ini *sigh

Anyhoo,
Back to the topic
Kali ini aku bakal bahas produk kosmetik halal yang bernama Muslimah.
Aku sebelumnya sudah mengepos tentang giveaway kan?, nah semoga review post ini bisa membantu kalian menentukan hadiah apa yang ingin didapatkan dari giveaway ini jika menang nanti. Produk kosmetik yang akan dibahas tersebut adalah Muslimah Lipstick Salma #SMULS1 & Muslimah Lip Care with Vitamin E, yang akan aku bagi menjadi 2 pos biar lebih enak bacanya.
Okay,
Let's get started, shall we?


Monday, September 8, 2014

. . . Giveaway: Hazeldazel Muslimah Cosmetics Giveaway . . .

Halo semua!!!
Happy Monday all!
Well, kali ini tidak seperti biasanya yang cuma posting review dan random, aku bakal sharing tentang Giveaway Competition yang bakal diadakan di Blog Hazeldazel ini yang berkolaborasi dengan Sophie Martin which is called
Hazeldazel Muslimah Cosmetics Giveaway .
Dan hadiahnya adalah 1 Produk Muslimah Cosmetics yang kalian bisa pilih sendiri mau yang mana.
Caranya juga gampang, Kalian diminta untuk berbagi tentang The Fondest Makeup Memory alias Memori Tentang Makeup Yang Paling Kamu Suka pada kotak komentar di pos ini dan buatlah semenarik mungkin.
Selain itu ada beberapa rules yang perlu kalian ikuti sebelum bisa mengikuti Giveaway Competition ini.
Yok check detailnya.....


Wednesday, September 3, 2014

. . . BRP: My Daily Skincare (Summer(?) Version) . . .

Hello My Beloved Readers!
Well, last week I got an email from one of you and she asked me if I could share my daily skincare for treating my problematic skin on my blog. So that's why for today's post I'm gonna share to y'all about my current daily skincare products.
But, first of all, let's make it clear that the routine with the whole of these products just being used for around 2 weeks, because I started to change some of my skincare products since most of them were running out. Besides, the weather here in Palembang was getting hotter day by day, so I assumed it's better for me to change some skincare products in order to reduce the possibilities of getting more skin problems as the result.
Okay, let's get started, shall we?

Step 1: Cleansing

1. Himalaya Herbals Purifying Neem Face Wash
This is my favorite facial wash so far. I've repurchased three time already for this. But there's time when I couldn't find it easily here in Palembang. As the result, I changed it. Until, a few weeks ago Himalaya Herbals Indonesia gave me Himalaya Product Hamper and finally I can use this product again.

Tuesday, August 26, 2014

. . . Review: Himalaya Herbals Lip Balm . . .

Mungkin sebagian dari kalian ingat kalau aku termasuk orang yang tidak bisa melewatkan rutinitas pemakaian lip balm dalam sehari-hari. Sudah beberapa kali pada pos-pos di blogku sebelumnya, aku menyatakan dengan lantang dan gagah berani(?) kalau aku memliki bibir yang kering. Dan selama ini pula aku sering menggunakan lipbalm stick sebagai my-dry-lips-saviour.
Nah.. FYI, usut punya usut si Himalaya Herbals, salah satu brand yang famous dengan produk cuci muka yang "klop" sama kulit acne-prone ini ternyata mengeluarkan produk lip balm juga, Himalaya Herbals Lip Balm.
Dan Alhamdulillah, Thanks God! aku punya kesempatan untuk nyobain produk mereka ini. Well, berhubung produk cuci muka mereka bener-bener sukses bikin jatuh hati, ekspektasi ku untuk produk lip balm pun ikutan meningkat. Tanpa basa basi lebih jauh, Let's get started, shall we?


Country of Origin: India
Volume: 10 gr
No Animal Testing
Harus digunakan selama 12 bulan setelah dibuka

Friday, August 22, 2014

. . . BRP: I Got Himalaya Herbals Hamper!!! . . .

Hallo everyone!..
Well, I just wanna show my gratitude towards Himalaya Herbals Indonesia for giving me such a great present. Since I have such good experiences when using some Himalaya Herbals's products, I'm totally looking forward to try all of these babies.


. . . Review: Everyday with Simply Stay by Mustika Ratu . . .

Hello everybody!
Pada kesempatan kali ini aku mau memperkenalkan make-up range series terbaru dari Mustika Ratu, salah satu brand lokal asli Indonesia yang sudah tersohor dari jaman dahulu kala (approved!).
This is about Mustika Ratu Simply Stay Makeup Series, girls.
Mungkin belakangan ini beberapa dari kalian udah pada tau kalau lagi banyak banget Beauty Bloggers yang bikin pos di blog mereka tentang produk ini.
Well, seems like this is my turn now,right?. Let's Chiggedy-check it anyway!



MUSTIKA RATU sebagai brand penghasil kosmetik terbesar Indonesia mengikuti trend make up masa kini dan menciptakan MUSTIKA RATU SIMPLY STAY Make Up yang merupakan Basic Make Up yang diformulasikan khusus untuk wanita Indonesia yang tinggal di daerah tropis. Simply Stay ditujukan untuk wanita yang aktif, simple dan selalu ingin tampil cantik setiap saat. Formula dan kandungan bahan alaminya aman digunakan dan disesuaikan untuk wanita Indonesia dan mampu mempertahankan riasan selama 8 jam.

Klaim Produk:
♥ Bertekstur lembut
♥ Melembabkan & menghaluskan kulit
♥ Mudah dalam penggunaannya (simple)
♥ Tahan lama (long lasting)
♥ Bersertifikat HALAL MUI

Monday, August 18, 2014

. . . Review: Holika Holika Wonder Drawing 24hr Auto Eyebrow 03 Light Brown . . .

After realizing how important "The eyebrows appearance" to improve look, I feel like being someone who like collecting eyebrow products. I've tried some colors of eyebrow pencil. I even bought browcara to be tried. Well, today I'd like to show you in my review post about [Holika Holika] Wonder Drawing 24hr Auto Eyebrow 03 Light Brown.

Let's Chiggedy-check it anyway!




[홀리카 홀리카] 원더드로잉 24hr 오토 아이브로우 03호 라이트 브라운
[Holika Holika] Wonder Drawing 24hr Auto Eyebrow 03 Light Brown

Wednesday, August 13, 2014

. . . Review: Holika Holika One Solution Whitening Ampoule . . .

Hello everyone!
Today I'd like to share my thoughts about another skincare product which I tried before. FYI, I tried this product last May for around 1,5 months. So I can properly report to you all about my experience after using this product.
I know I'm kinda late actually to publish this post.
Well, it's about One Solution Whitening Ampoule from Holika Holika.
Let's see how this product worked on me!




홀리카홀리카 원솔루션 화이트닝 앰플
Holika Holika One Solution Whitening Ampoule

Saturday, August 9, 2014

. . . Review: NewLook Dazzling Contact Lens in Turquoise . . .

Hello everybody!
I'm back again with contact lens review post from NewLook.
It's about NewLook Dazzling Contact Lens in Turquoise.
Well, I challenged myself to try wearing Turquoise color lens for daily look.lol
Okay, just let's get started shall we?



NewLook Dazzling Contact Lens in Turquoise

Monday, August 4, 2014

. . . Review: Serambi Botani Aloevera Gel . . .

Hello Everyone!!!
Akhirnya bisa ngeblog lagi. Lumayan lama "cuti" dari dunia per-blogging-an.
Oke, kali ini aku akan membahas tentang salah satu produk dari Serambi Botani (again!). It's gonna be about Serambi Botani Aloevera Gel. Berhubung kulit lagi sensi banget, jadi aku putusin untuk coba pake produk yang berbahan dasar Aloe Vera.



Sejak dulu Aloe Vera/ Lidah Buaya dikenal memiliki banyak khasiat termasuk bagi kesehatan kulit. Aloe Vera mengandung semua jenis vitamin kecuali vitamin D, Mineral yang diperlukan untuk fungsi enzim, saponin yang berfungsi sebagai antimikroba dan 20 dari 22 jenis asam amino. Aloe vera dapat menghilngkan jerawat, melembabkan kulit, detoksifikasi kulit, penghapusan bekas luka dan tanda, mengurangi peradangan serta perbaikan dan peremajaan kulit.
(sumber: Disini)

Friday, July 25, 2014

. . . Review: Citra Japanese Wakame Light-Touch White Hand Body Gel Lotion & Nutri-Serum . . .

Setelah membahas tentang Produk Citra Korean Pink Orchid (Facial Foam & Moisturizer) sebelumnya, kali ini saatnya membahas tentang Citra Japanese Wakame Light-Touch White (Nutri-Serum & Hand Body Gel Lotion). These are my the most favorite body care products so far.



As we know, lengket adalah salah satu faktor utama kenapa kebanyakan orang menjadi sangat malas memakai hand body lotion. Untuk kasus ku yang berhijab sendiri dimana pakaian yang kupakai pun tertutup, kombinasi keringat dan lengketnya body lotion ditambah dengan pakian yang tertutup sukses membuatku jadi tidak nyaman menggunakan body lotion. Oleh karena itu aku biasanya melewatkan rutinitas satu ini. Sampai akhirnya ada juga perusahaan lokal yang meluncurkan produk body lotion bertekstur gel dan juga mengandung Wakame, si Rumput laut jepang yang kaya khasiat. isn't that cool?

Oke mari kita bahas lebih detail!
Tetapi sebelumnya kita bahas dulu tentang Wakame ya..

Friday, July 18, 2014

. . . Review: Etude House Drawing Eye Brow AD #05 Grey . . .

After making a review post about [Etude House] Drawing Eye Brow AD 03 Brown, today I'd like to share about [Etude House] Drawing Eye Brow AD 05 grey.
Okay, let's get started, shall we?


[Etude House] Drawing Eye Brow AD 05 grey
[에뛰드 하우스] 드로잉 아이 브라우 AD 05호 회색


Country of Origin: South Korea
Volume: 0.2 gr

Monday, July 14, 2014

. . . Review: Citra Korean Pink Orchid Facial Foam & Moisturizer . . .

What's up everybody!
Well, sebelum membahas tentang produk pada pos review ini, aku mau nanya dulu nih.
menurut kalian kulit yang sehat itu bagaimana sih?
Pasti banyak yang menjawab kulit cerah dan bersih, ya kan?
Tapi apakah cerah dimaksud adalah cerah yang pucat?
Nope, yang tepat adalah kulit cerah merona. Karena kulit cerah merona akan meninggalkan kesan segar dan terawat pada wajah. That's why kebanyakan orang Asia Timur yang putih-putih tersebut tidak bisa meninggalkan rutinitas penggunaan blusher ketika berdandan. Hal tersebut dilakukan untuk menghilangkan kesan pucat pada wajah mereka. Besides, salah satu alasan kenapa kalau wanita korea (khususnya) suka dengan makeup yang menghasilkan dewy finish karena wajah mereka ingin dibuat terlihat berkilau dan lembut untuk menunjukkan kalau mereka mereka memiliki kulit wajah yang awet muda (youthful skin).

Nah.. back to the topic,
Kali ini aku akan membahas tentang produk lokal yang tidak hanya memiliki harga terjangkau, tetapi juga memiliki kualitas yang bagus. That's right, produk tersebut adalah produk kecantikan dari Citra. Dan yang akan kubahas adalah Citra Korean Pink Orchid (Facial Foam & Moisturizer).


FYI, Pink Orchid (anggrek pink) telah digunakan secara turun temurun oleh perempuan Korea, dikenal sebagai penghambat pembentukan melanin, sehingga memberikan efek mencerahkan di kulit dan terlihat merona, serta kaya mineral yang secara alami ada pada kulit seperti zinc, magnesium dan copper.


Well, untuk lebih jelasnya
Let's Chiggedy-check it!

Monday, July 7, 2014

. . . Review: Bangkok Face Thailand Gem Fruit Pudding Cream & Lotus Sparkling Mask . . .

Belakangan ini produk Thailand memang lagi booming, Bahkan beberapa beauty bloggers sudah ada yang terang-terangan menyatakan kalau produk skincare asal thailand memiliki kualitas yang baik. FYI, kebanyakan produk skincare asal Thailand memiliki harga yang relatif terbilang mahal namun memiliki kualitas sabanding dengan harga yang ditawarkan. Dan meskipun demikian tidak lantas membuatku dengan mudah tergiur. Maklum kulit wajahku termasuk kategori yang cerewet jadi kudu hati-hati dalam memilih produk untuk 'ditamplok' diwajah. Apalagi keadaan kulitku beberapa waktu yang lalu sedang dalam keadaan buruk sebagai akibat dari pola tidur yang jadi kacau (efek Piala Dunia kakak.lol) dan ditambah lagi saat itu aku lagi doyan-doyannya ngemil makanan non-sehat.

Sampai pada akhirnya, beberapa minggu yang lalu bangkokface_indo menghubungiku untuk mencoba produk skincare asal negeri gajah putih Thailand, Bangkok Face Thailand Gem Fruit Pudding Cream dan Lotus Sparkling Mask. Berhubung produk ini diklaim berbahan natural jadi aman digunakan, aku pun tertarik untuk mencoba. Selain itu toh kulitku sedang rewel jadi aku putuskan untuk mengganti skincare.
And...Just like what barney always says, Challenge accepted!


Country of Origin: Thailand
Volume: 15 ml

Friday, July 4, 2014

. . . Review: Maybelline Baby Lips SPF20 Lip Balm in Smoothing Cherry . . .

Hello everyone!
Today I'm gonna talk about another lip balm product which I use lately. Do you remember that I tried Maybelline Baby Lips SPF20 Lip Balm in Energizing Orange before?, well this time I bought another Maybelline Baby Lips SPF20 Lip Balm which was in Smoothing Cherry one.

(Halo semua! Hari ini aku akan membahas tentang produk lip balm lainnya yang aku gunakan baru-baru ini. Apakah kalian masih ingat kalau aku pernah mencoba Maybelline Baby Lips SPF20 Lip Balm in Energizing Orange sebelumnya?, nah kali ini aku membeli produk Maybelline Baby Lips SPF20 Lip Balm yang Smoothing Cherry)


Country of Origin: USA
Netto: 4 gr

Thursday, July 3, 2014

. . . BRP: Black Sweatshirt in Style . . .

Hello semua!
Di pos BRP kali ini aku akan membahas pos yang bertemakan tentang Fashion. Well, secara yang namanya Beauty gak melulu tentang kosmetik kan? hehe.
Anyhoozles,
salah satu fashion item yang lagi popular khusus nya untuk kalangan pecinta street style adalah Black Sweatshirt. Hanya saja banyak yang tidak begitu tertarik dan takut mencoba fashion item satu ini karena pengguna Black Sweatshirt yang casual tersebut identik dengan kalangan penyuka sporty style dan berkesan boyish, padahal itu sama sekali tidak benar. Siapa bilang Fashion item satu ini tidak bisa dipakai tanpa menghilangkan kesan feminim dari seorang wanita.

Let's see How gorgeous they are wearing Black Sweatshirt!

(pictures taken from Here, Here, and Here)

Wednesday, July 2, 2014

. . . Review: Etude House Dust Cut Finish Cream . . .

Dust and pollution are not only common problem in South Korea but also for most of countries, for example Indonesia. In order to help people in handling this problem, Etude House came up with an idea of launching skin defense system products which the products will create a protective shield to protect the skin from external harmful factors such as fine dust or other contamination. This brand new collection is called Etude House Dust CUT which contains 4 products: Foam Cleanser, Facial Mist, Finish Cream, and Mask Sheet.

And today, since I've purchased [Etude House] Dust Cut Finish Cream and tried it, I'd like to share to y'all about my opinion after using this product for a while.
Well, anyway...
Let's Chiggedy-check it!



[에뛰드 하우스] 더스트 컷 피니쉬 크림
[Etude House] Dust Cut Finish Cream


This is a finish cream that protects skin from harmful environment by forming a protective outer film and providing care with its plant extract that clarify dull and exhausted skin.

Saturday, June 28, 2014

. . . Review: NewLook Charm Contact Lens in Grey . . .

Hello everyone!
I'm so sorry for not updating this blog for a week.
Anyhoozles,
Today I'd like to share my experience when wearing another contact lens from NewLook. This is about NewLook Charm Contact Lens in Grey. Yeah, I like to wear contact Lenses from this brand so far since all of their product are quite affordable and easy to get here in Palembang, the city that I live in.

Well let's get started, shall we?
Chiggedy-check it!



NewLook Charm Contact Lens in Grey

Friday, June 20, 2014

. . . Review: Etude House Dear Girls Cute Eyes Maker . . .

Having noticeable Aegyo sal is one of points when creating most of Korean makeup styles, including Ulzzang style. But not everyone was born with already having natural aegyo sal. Etude House came up with an idea of creating a product which could be a solution for someone who was curious to try having fake aegyo sal. This product was called Etude House Dear Girls Cute Eyes Maker.
Let's see how this product works on me!



[Etude House] Dear Girls Cute Eyes Maker
[에뛰드 하우스] 소녀 애교살 메이커
Country of Origin: South Korea

Tuesday, June 17, 2014

. . . Random: I Won Tiffany&Co Heart Earrings From GirlsCamera . . .

Hello Everyone!!!
Maybe some of you still remember that I made a post about GirlsCamera Application before HERE in Bahasa Indonesia. Well, I was really into this application at that time. That's why I decided to share about this application on my blog.
Anyhoozles,
There was a Photo Decorating Contest by using GirlsCamera Application before which was held by GirlsCamera of course. And Yes, you're right! I joined that contest, and surprisingly being one of the winners from that contest. Alhamdulillah! Thanks God!

Monday, June 16, 2014

. . . Review: Etude House Drawing Eye Brow AD #03 Brown . . .

Having thick eyebrows sometimes makes me don't realize how important to take care of my eyebrows appearance is. I even let them looks so messy. Besides, I'm a person who hates to shape my eyebrow hair. Call me weird, but to add "drawing eyebrows" step in my daily routine is not a great choice for me. I'm too lazy to do this. That's why I decided to let my eyebrows looks like this. On the other hand, sometimes there's a moment when I want to have a "neat" eyebrows. And once again, my curiosity of having better eyebrows leaded me to buy this [Etude House] Drawing Eye Brow AD 03 Brown. And also, since most of beauty bloggers recommended this product for beginner in eyebrow department, just like me, that's why I ended up trying this product instead.


[Etude House] Drawing Eye Brow AD 03 Brown
[에뛰드 하우스] 드로잉 아이 브라우 AD 03호 갈색


Country of Origin: South Korea
Volume: 0.2 gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hazeldazel Blogger Template by Ipietoon Blogger Template