Thursday, December 26, 2013

. . . Review: Clean & Clear Essentials Oil-Control Toner . . .

Hello everyone!
Back again with another review post. Today I'm gonna post about my current using toner in my daily routine. I've already repurchase this toner like four times. Because this toner does a great job on me with affordable price and easily to do repurchasing, yeah.. this toner has been available locally. Last but not least, the important thing is no breakouts so far. That's why I keep using it.

Clean&Clear Essentials Oil-Control Toner


Volume: 50 ml and 100 ml

Monday, December 23, 2013

. . . Random: Finally... Personal Blog Domain . . .

Happy Monday all!
Just wanna share something about my blog
Akhirnya, blog ku ini punya juga domain pribadi...
Udah pada tau dong ya url blog ku dulu kan http://thetamihazel.blogspot.com, dan akhinra berubah menjadi www.hazeldazel.com. Jadi ceritanya gini, setelah liat salah satu post dari Sekar, salah satu temen beauty blogger. Mantaplah hati ini buat beli domain pribadi buat blog ku yang masih tahap berkembang ini. Itung-itung hadiah kecil buat passion ku di dunia corat coret blog yang stabil dari jaman dulu.

Anyho, kalo kalian interest aku kasih nih link tutorial beli domain di pasar hosting yang lengkap dan informatif yang dipos oleh Sekar
Klik HERE

FYI, Kalau beli via Pasar Hosting untuk setingnya bisa melalui dua link yaitu:
- http://manage.pasarhosting.com
- http://manage.pusatmedia.com

Unfortunately, aku ga bisa login trus di http://manage.pasarhosting.com, cuma bisa di http://manage.pusatmedia.com, dan problem aku sama kayak sekar, gagal mulu settting DNS via pusatmedia itu, ya udah aku coba hubungin dong tim suuport mereka via menu Open Ticket mereka di web http://manage.pusatmedia.com

Tuesday, December 17, 2013

. . . Graduation!!! . . .

Finally, I'm Graduate!!!!!!!!!!!!
Such a looooooooooonggggggg journey anyway! I was even depressed and afraid that I couldn't finish my study here,
well, Thanks God for giving me such an amazing ending here, Alhamdulillah! ^_^
Finally I can make my parents proud of me although it's kinda late. Dear my Parents, Thank so much for supporting, trusting, and waiting for me.

Anyho, just wanna share to you all about my precious moments
Ini beberapa foto yang diambil ketika acara
Yudisium Fakultas Ilmu Komputer Ke-8 (4 Desember 2013)
dan Wisuda di Universitas Sriwijaya Ke-110 (5 Desember 2013)

Friday, December 13, 2013

. . . Review: The Face Shop Lovely Me:Ex Eyes in #OR206 (Matt) . . .

I'm back again with another review post.
Today, I'm gonna talk about the The face shop's single eyeshadow product from previous version of Lovely Me:Ex makeup range. This is a orange single eyeshadow with matte finish.
Say welcome to The Face Shop Lovely Me:Ex Eyes in OR206 (Matt)


I got this when The face shop store in Palembang held a big sale a few months ago
(I forget the exact month). I got this eyeshadow for IDR 25000 only if I'm not mistaken. Since at that time I was curious to try orange shade of eyeshadow, so I bought it.

. . . Let's Join on B Blog . . .

Hello everybody!!!!
Hari jumat gini aku mau coba pasting hal menarik nih... apalagi buat kita yang beridentitaskan sebagai Blogger. Baik yang baru mulai menapaki dunia blogging maupun yang udah lama doyan ketak ketik nge-blog



Anyway, pertama-tama mau nanya dulu nih, udah pada denger B Blog belom guys?

Well, B Blog merupakan layanan terbatas hanya untuk anggota, dimana kita bisa merasakan pengalaman "menarik" saat menyebarkan suatu informasi melalui sebuah blog.

Menarik gimana maksudnya?
Dengan join di B Blog, kamu bisa pilih mau review product samples, events, atau aplikasi/web terbaru. Semuanya itu taken from premium brands, lho! Cuma di B Blog kamu bisa begini!. Ketika kita udah daftar jadi anggota nih, B Blog akan mengenalkan beberapa "proyek" kepada kita.

Wednesday, December 11, 2013

. . . Sample Review: The Face Shop Aqua UV Color Control Cream . . .

Hello everyone!
Back again with my Sample Review Post, this post is made in order to give short information to my readers, especially to anyone who has SIMILAR SKIN CONDITION to me before deciding to purchase the full size product or not. Since, I only try sample product, the information will not be detail, but I hope it'll still give you a little bit explanation regarding this product so you can take this as consideration (for further explanation please check my Disclaimer Menu above).

Anyway, Today I'm gonna share to you all about my short experience when using this aqua uv cc cream sample for three times (3 days in row).
Let's get started,shall we?
[더페이스샵] 페이스 잇 아쿠아 UV CC크림 (SPF 50+, PA+++)
[The Face Shop]Aqua UV Color Control Cream (SPF 50+, PA+++)



A long lasting, powerful UV block CC cream that lowers the skin temperature by 2'C. A wrinkle care, whitening, and sunscreen triple functional cosmetic.

. . . Review: Ageha Selection Models Softlens # ICY Grey . . .

Hello everyone!...
Kali ini aku mau sharing nih...
Untuk pertama kalinya dalam sejarah, akhirnya aku mutusin buat coba pake yang namanya softlens.. hohoho *proud
Sebenernya udah lama kepikiran mau coba pake softlens, tapi masih parno. Takut aja ini mata jadi kenapa-kenapa kalo aku gak hati-hati selama pake softlens, belum lagi banyak yang bilang pake softlens ga nyaman lah... ribet lah... tambah bimbang dong kita jadinya. Dan setelah melalui pertimbangan yang panjang akhirnya mantaplah hati ini buat coba pake softlens dan aku pun mutusin buat coba softlens dari AGEHA. Aku pilih yang seri Selection Model Softlens # ICY Grey, curious aja buat coba pake warna grey.


Aku beli softlens ini purely pake duit dari kantong pribadi, bener-bener efek dari pensaran dan tertarik pengen coba pake softlens ini, setelah baca review yang berhamburan dengan indah di halaman google.

Monday, December 9, 2013

. . . Review : Cure Natural Aqua Gel . . .

Who's here who can't skip exfoliating routine in your skin care regime in order to get rid of those dead skin cells???
Yes, I'm one of them.
Having problematic skin (oily and acne prone skin) makes me realize that I should take care of my skin better than anyone else.
No offense, I used to have acne skin (the worst skin condition in my life) which the blemishes, scars, and dark spots are still left on my facial skin and needed to be healed. So I'm afraid, if I don't take care of my skin well, maybe someday those skin problems will make their "comeback" on my skin. *sigh

But, EVERY CLOUD HAS A SILVER LINING
you know what, I would never ever ever starting to take care of my skin, if I didn't suffer from those skin problems before. And since I have sensitive skin, I found that gel peeling type is the best choice for me. Because it isn't too harsh on my skin.



Natural Aqua Gel is a gentle, water-based exfoliant made from natural plant extracts of aloe vera, gingko and rosemary. It effectively sloughs off dead skin cells without irritating or harming skin, making it suitable even for the most sensitive skin types.

Sunday, December 1, 2013

. . . Sample Review: Laneige White Plus Renew Eye Cream (Travel Size) . . .

Dark circle? What an annoying problem! Agree?
I second that also. I've already tried so many ways how to solve this problem. But, still there's not much improvement regarding this problem. Although there are some products which gave a great result on me, unfortunately it's only a temporary result.
One day, I was curious about one of an eye cream product from Laneige, it's from their White plus reniew's line, Laneige White Plus Renew Eye Cream.
I bought a travel size to give a shoot first before deciding to purchase a full size or not. And here what I'm thinking about this product.




Powerful eye cream for brightening up under eye area
- Intensive eye care to prevent and diminish dark under eye circles
- Provides ample moisture to eye area
- Immediate tone-up effect with pearl visual’s light diffusion
- Simple and convenient cooling tube with massage applicator for easy application
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hazeldazel Blogger Template by Ipietoon Blogger Template