Tuesday, December 4, 2012

. . . Review : The Body Shop Peppermint Cooling Foot Spray . . .

Hola.. Finally december...hihihi... time goes fast in short time,huh?
Sekarang di Indonesia sedang musim hujan, well, beda-beda tipis aja kali ya sama luar negeri.. mereka lagi winter soale..

Anyway, for today’s post.. I’d like to review about TBS Peppermint Spray. Well, sebenernya udah lama juga nih produk nagkring di lemari aku.. Sekitaran bulan februari kita belinya.


Ehm..ehmm honestly, I wasn’t the one who purchase this product. It was my sister’s actually. Tapi belakangan ini, berhubung lagi musim ujan.. adek aku lagi males pakenya.. habis dingin bener katanya. Doi biasanya pakenya pas kelar olahraga ato balik dari sekolah.. Pegel kaki tuh brasa ilang seketika menurut doi. On the other hand, I love this product even more since this product will give more refreshing sensation when in rainy season. Alhasil aku dapet restu buat pake spray ini dari doi...




It Claims:
Cooling menthol and refreshing Community Trade peppermint oil instantly revives tired feet and gives lasting freshness.

Yes, it's true.. I do agree with the claim by the way..
In short, from the way I see it:

Pros:
Does a great job in refreshing and reviving tired feet
Affordable (Rp 89.000 in the official counter of TBS)
“Portable”, easy to bring all along in your makeup pouch
Konternya udah mayan banyak di Indonesia, jadi gampang buat repurchase

Cons:
None at this moment

Repurchase:
Not sure, it’s not my essential thing that I need

Rating:
4.75/5
Well, thank you for reading by the way ^_^

2 komentar:

  1. dulu pas mampir ke counterny aq suka nyemprot" in footspray ini ke tlapak kaki q (critax capek habis shopping) efek dinginx cm krasa sbentar mnrt aq, tp lmyn buat hargany, skrg aq make kinoki buat ngilangin racun n pegel" di tlapak kaki, hargax jg murah cm 15rb xD

    ReplyDelete
  2. kinoki? blm pernah denger san..hehehe...
    murah bener 15rb... udah buat reviewnya kamu? *penasaran
    so far sih aku puas sama tbs ini.. berhubung aku blm pernah compare sama yang laen soalnya..

    ReplyDelete

Feel free to leave any comments here ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hazeldazel Blogger Template by Ipietoon Blogger Template