Sunday, October 28, 2012

. . . October'12 Haul . . .

First of all, I’d like to share to you all about my guilty pleasure of this month. I know I was wrong, so much money I spent this month, but still I bought some hauls. What a brave choice! and as the result, seems like I need to stop “throwing away” my money for makeup or skincare for a while.*sigh

Well, anyways, let’s start the main talk for today
These are my treasures of this month…My Favorite things...

1.LT Pro Eye Glitter Gel in Rainbow Pink
2.Etude House Bubble Hair Coloring in #3 Natural Brown
3.Master Kinds Shower Gel
4.Maybelline Baby Lips SPF20 Lip Balm in Energizing Orange
5.Etude House Dual Fibre Cheek Brush (Glow)


Let’s check them out…

Monday, October 15, 2012

. . . Review: LT Pro Eye Glitter Gel in Rainbow Pink . . .

Hi!!!
Well, for today's post I'd like to review about "LT Pro Eye Glitter Gel in Rainbow Pink". LT Pro is the Indonesia's local brand line of La Tulipe which is dedicated to professional makeup artist.

By the way, kayaknya enakan ngeblog produk lokal pake bahasa kebanggaan kita aja ya bagusnya. Biar lebih afdol. hehehe. >>Bahasa Indonesia is ON<<

Ini dia penampkannya..

Sunday, October 7, 2012

. . . Review: Odessa Nail Polish in #12 . . .

I like wearing nail polish ^_^
but
only during my period
Dan gue biasanya cuma suka pake kuteks yang warnanya bening
kenapa?
soalnya simple, ga ribet, and gue paling suka efek glossy di kuku gue kalo pakenya, belum lagi kalopun pakenya ga rapi juga ga masalah.. toh gak keliatan juga, ya ga? hehe

Here they are...
Odessa Nail Polish in #12



Gue masih pemula untuk urusan pake kuteks, masih sering ga rapi dan berantakan, doain ajalah semoga makin lama makin profesional gue buat mengaplikasikan yang namanya nail polish di kuku gue. Amin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hazeldazel Blogger Template by Ipietoon Blogger Template