Friday, March 12, 2010

. . . Movie Freak Zone: The Blind Side . . .



Hola guys…
I’m tami is signing in now…
Well, it’s time for Movie Review. The part in my blog that talking about the movies which are highly recommended. Now, I’m gonna write about The Blind Side.

Guys, Have you ever heard about Michael Oher??? Yup he’s an offensive lineman who plays for the Baltimore Ravens of the NFL. Did know that he’s actually a homeless African-American youngster from a broken home???


Well, this The Blind Side movie is made based on the extraordinary true story about Michael Oher. As we know that Michael Oher was taken by Touhys, a well-to-do white family who help him fulfill his potensial.
Walaupun sebenernya doi (Michael) ga terlahir sebagai anak yang cerdas dan cepat tangkap, tapi siapa yang menyangka bahwa satu-satunya potensi terbesar pada dirinya, yakni kemampuan untuk melindungi orang-orang yang disayangi , mengantarkan dia menjadi salah satu pemain football hebat yang memiliki kemampuan yang mumpuni. Bahkan, meskipun tergolong anak yang tidak cerdas, berkat kemampuan football nya yang diatas rata-rata itu membawa dia menjadi incaran universitas-universitas berkelas di Amerika. Universitas-universitas tersebut berlomba-lomba memberikan beasiswa kuliah kepadanya. Namun, yang menjadi kendala adalah nilai GPA Michael yang terbilang sangat rendah sebagai syarat untuk menerima beasiswa, namun Michael lalu sangat berusaha keras untuk memperbaiki nilai nya. Dan dia pun berhasil, Michael pun lalu memilih Mississipi University, yang notabennya adalah bekas sekolah ayah dan ibu angkatnya dulu sebagai tempat dia akan menimbah ilmu setelahnya. Sebenarnya, sebelum Michael memilih Mississipi University tersebut, sempat terjadi beberapa konflik.

Pokoknya, ceritanya bener-bener buat mata ini ga sanggup buat nahan air mata, film ber genre Drama ini bener-bener dalem ceritanya. Ditambah lagi, film ini didukung oleh actor dan aktris TOP Hollywood. Such as, Sandra Bullock, Tim McGraw, Quinton Aaron, Kathy Bates, and many more. Malah sih Sandra Bullock menang Oscar sebagai aktris terbaik 2010 berkat perannya sebagai Leigh Anne Touhy, ibu angkat dari Big mike (Michael Oher). 10 jempol gue kasih buat akting brilliant nya sih Sandra Bullock.
Film ini juga mengajarkan kita buat gak “Judge The Book By Its Cover” dan juga ngajarin kita buat ga menerapkan sifat Rasisme alias mengintimidasi para kaum lain yang dalam film ini digambarkan dengan tindakan kaum ras putih terhadap kaum kulit hitam. Padahal kan, kedudukan kita sama dihadapan Tuhan Yang Maha Esa.
Btw, gimana menurut kalian film ini??

So guys, why not you all try to watch this movie and enjoy it by yourselves..
Trust me, You’ll LOVE this movie…
^_^



...oh iya, ini dia lagu yang jadi soundtrack film The Blind Side. CHANCES by Five For Fighting....

CHANCES



Chances are when said and done
Who’ll be the lucky ones who make it all the way?
Though you say I could be your answer
Nothing lasts forever no matter how it feels today

Chances are we’ll find a new equation
Chances roll away from me
Chances are all they hope to be

Don’t get me wrong I’d never say never
’Cause though love can change the weather
No act of God can pull me away from you

I’m just a realistic man, a bottle filled with shells and sand
Afraid to love beyond what I can lose when it comes to you
And though I see us through, yeah

Chances are we’ll find two destinations
Chances roll away from me
Still chances are more than expectations
The possibilities over me

It’s a fight with two to one, lay your money on the sun
Until you crash what have you done? Is there a better bet than love?
What you are is what you breathe, you gotta cry before you sing

Chances, chances
Chances lost are hope’s torn up pages
Maybe this time

Chances are we’ll be the combination
Chances come and carry me
Chances are waiting to be taken, and I can see

Chances are the fascinations
Chances won’t escape from me
Chances are only what we make them and all I need


meaningful ya lagunya ^_^
Likes this..

1 komentar:

  1. wah pnasaran ni nonton film ini, kata tmn q jg bilangx bagus ^^

    ReplyDelete

Feel free to leave any comments here ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hazeldazel Blogger Template by Ipietoon Blogger Template