Monday, September 8, 2014

. . . Giveaway: Hazeldazel Muslimah Cosmetics Giveaway . . .

Halo semua!!!
Happy Monday all!
Well, kali ini tidak seperti biasanya yang cuma posting review dan random, aku bakal sharing tentang Giveaway Competition yang bakal diadakan di Blog Hazeldazel ini yang berkolaborasi dengan Sophie Martin which is called
Hazeldazel Muslimah Cosmetics Giveaway .
Dan hadiahnya adalah 1 Produk Muslimah Cosmetics yang kalian bisa pilih sendiri mau yang mana.
Caranya juga gampang, Kalian diminta untuk berbagi tentang The Fondest Makeup Memory alias Memori Tentang Makeup Yang Paling Kamu Suka pada kotak komentar di pos ini dan buatlah semenarik mungkin.
Selain itu ada beberapa rules yang perlu kalian ikuti sebelum bisa mengikuti Giveaway Competition ini.
Yok check detailnya.....


Wednesday, September 3, 2014

. . . BRP: My Daily Skincare (Summer(?) Version) . . .

Hello My Beloved Readers!
Well, last week I got an email from one of you and she asked me if I could share my daily skincare for treating my problematic skin on my blog. So that's why for today's post I'm gonna share to y'all about my current daily skincare products.
But, first of all, let's make it clear that the routine with the whole of these products just being used for around 2 weeks, because I started to change some of my skincare products since most of them were running out. Besides, the weather here in Palembang was getting hotter day by day, so I assumed it's better for me to change some skincare products in order to reduce the possibilities of getting more skin problems as the result.
Okay, let's get started, shall we?

Step 1: Cleansing

1. Himalaya Herbals Purifying Neem Face Wash
This is my favorite facial wash so far. I've repurchased three time already for this. But there's time when I couldn't find it easily here in Palembang. As the result, I changed it. Until, a few weeks ago Himalaya Herbals Indonesia gave me Himalaya Product Hamper and finally I can use this product again.

Tuesday, August 26, 2014

. . . Review: Himalaya Herbals Lip Balm (Sponsored) . . .

Mungkin sebagian dari kalian ingat kalau aku termasuk orang yang tidak bisa melewatkan rutinitas pemakaian lip balm dalam sehari-hari. Sudah beberapa kali pada pos-pos di blogku sebelumnya, aku menyatakan dengan lantang dan gagah berani(?) kalau aku memliki bibir yang kering. Dan selama ini pula aku sering menggunakan lipbalm stick sebagai my-dry-lips-saviour.
Nah.. FYI, usut punya usut si Himalaya Herbals, salah satu brand yang famous dengan produk cuci muka yang "klop" sama kulit acne-prone ini ternyata mengeluarkan produk lip balm juga, Himalaya Herbals Lip Balm.
Dan Alhamdulillah, Thanks God! aku punya kesempatan untuk nyobain produk mereka ini. Well, berhubung produk cuci muka mereka bener-bener sukses bikin jatuh hati, ekspektasi ku untuk produk lip balm pun ikutan meningkat. Tanpa basa basi lebih jauh, Let's get started, shall we?


Country of Origin: India
Volume: 10 gr
No Animal Testing
Harus digunakan selama 12 bulan setelah dibuka

Friday, August 22, 2014

. . . BRP: I Got Himalaya Herbals Hamper!!! . . .

Hallo everyone!..
Well, I just wanna show my gratitude towards Himalaya Herbals Indonesia for giving me such a great present. Since I have such good experiences when using some Himalaya Herbals's products, I'm totally looking forward to try all of these babies.


. . . Review: Everyday with Simply Stay by Mustika Ratu . . .

Hello everybody!
Pada kesempatan kali ini aku mau memperkenalkan make-up range series terbaru dari Mustika Ratu, salah satu brand lokal asli Indonesia yang sudah tersohor dari jaman dahulu kala (approved!).
This is about Mustika Ratu Simply Stay Makeup Series, girls.
Mungkin belakangan ini beberapa dari kalian udah pada tau kalau lagi banyak banget Beauty Bloggers yang bikin pos di blog mereka tentang produk ini.
Well, seems like this is my turn now,right?. Let's Chiggedy-check it anyway!



MUSTIKA RATU sebagai brand penghasil kosmetik terbesar Indonesia mengikuti trend make up masa kini dan menciptakan MUSTIKA RATU SIMPLY STAY Make Up yang merupakan Basic Make Up yang diformulasikan khusus untuk wanita Indonesia yang tinggal di daerah tropis. Simply Stay ditujukan untuk wanita yang aktif, simple dan selalu ingin tampil cantik setiap saat. Formula dan kandungan bahan alaminya aman digunakan dan disesuaikan untuk wanita Indonesia dan mampu mempertahankan riasan selama 8 jam.

Klaim Produk:
♥ Bertekstur lembut
♥ Melembabkan & menghaluskan kulit
♥ Mudah dalam penggunaannya (simple)
♥ Tahan lama (long lasting)
♥ Bersertifikat HALAL MUI

Monday, August 18, 2014

. . . Review: Holika Holika Wonder Drawing 24hr Auto Eyebrow 03 Light Brown . . .

After realizing how important "The eyebrows appearance" to improve look, I feel like being someone who like collecting eyebrow products. I've tried some colors of eyebrow pencil. I even bought browcara to be tried. Well, today I'd like to show you in my review post about [Holika Holika] Wonder Drawing 24hr Auto Eyebrow 03 Light Brown.

Let's Chiggedy-check it anyway!




[홀리카 홀리카] 원더드로잉 24hr 오토 아이브로우 03호 라이트 브라운
[Holika Holika] Wonder Drawing 24hr Auto Eyebrow 03 Light Brown

Wednesday, August 13, 2014

. . . Review: Holika Holika One Solution Whitening Ampoule . . .

Hello everyone!
Today I'd like to share my thoughts about another skincare product which I tried before. FYI, I tried this product last May for around 1,5 months. So I can properly report to you all about my experience after using this product.
I know I'm kinda late actually to publish this post.
Well, it's about One Solution Whitening Ampoule from Holika Holika.
Let's see how this product worked on me!




홀리카홀리카 원솔루션 화이트닝 앰플
Holika Holika One Solution Whitening Ampoule
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hazeldazel Blogger Template by Ipietoon Blogger Template